Tanssipalvelin Ohjeet Palvelin
Uutta Asetukset Mobiilisivut

Mobiilisivut

Palvelimella on toistaiseksi varta vasten matkapuhelimille tehdyt sivut vain eniten käytetystä osastosta eli tanssikalenterista. Muut sivut muuntavat älypuhelimilla muotoaan kapeammiksi ja pidemmiksi: linkit asettuvat päällekkäin, rivit lyhenevät jne. Tulevaisuudessa sopeutminen pienelle näytölle saattaa kehittyä pidemmälle.

Muuntuminen vaatii suhteellisen uutta tekniikkaa, jota vanhoissa puhelimissa ei välttämättä ole. Sivujen pitäisi toimia niilläkin, mutta ulkoasultaan samankaltaisina kuin pöytäkoneissa. Hankaluuksia voi todennäköisimmin oottaa sellaisissa puhelimissa, joissa uusi tekniikka toimii osittain.

Mobiiliominaisuudet kytkeytyvät päälle, jos näytn leveys om pienempi kuim 480 pikseliä. Ne voi myös kytkeä päälle tai pois otsikkolinkkien esitystavan määrittelevillä asetuksilla.

Uutta Asetukset Mobiilisivut
Tanssipalvelin Ohjeet Palvelin