Etusivu Ohjeet Lisäykset Tanssipaikkojen ohjelma

Tanssilavojen ja -talojen ohjelmatietojen päivitysohjeet

Rekisteröityminen

Ennen ohjelmatietojen lähettämistä päivittäjän tulee rekiströityä palvelimeen. Rekisteröitynyt päivittäjä voi itse syöttää tiedot järjestelmään, ja ne käsitellään suurimmaksi osaksi automaattisesti.

Päivittäjäksi rekisteröityvän tulee toimittaa palvelimen ylläpidolle seuraavat tiedot:

Tiedot voi ilmoittaa puhelimitse numeroon 040 5833872 tai sähköpostitse osoitteeseen yllapito@tanssi.net .

Tietotekniikkaa tunteville: Koska tällä salasanalla ei voi tehdä mitään muuta kuin päivittää tiettyjen kohteiden ohjelmatietoja, salasanan lähettäminen selväkielisenä sähköpostissa ei ole iso riski, mutta aina parempi olisi lähettää viesti salakirjoitettuna. Jos käytettävissänne on PGP-salausohjelma, salakirjoittakaa viesti osoitteesta http://tanssi.net/pgp.txt löytyvällä avaimella. Jos käytätte PGP:tä, ilmoittakaa myös oma julkinen PGP-avaimenne.

Tietojen lähettäminen

Päivitykset toimitetaan palvelimeen sähköisillä lomakkeilla. Turvallisussyistä lomakkeiston osoite ei ole julkinen, eli sitä ei löydy näistä käyttöohjeista. Osoite lähetetään päivittäjälle sähköpostitse rekisteröitymisen yhteydessä.

On suositeltavaa, että päivitys toistetaan vähintään kerran kuukaudessa, vaikka muutoksia ei olisikaan tapahtunut. Jos viimeisimmästä vahvistuksesta on yli 90 päivää, palvelin ei näytä tietoja, koska ne ovat keskimääräisesti liian epävarmoja.

Jos tietoja ei voi päivittää lomakkeilla, ne voi lähettää kirjeitse tai sähköpostitse palvelimen ylläpidolle manuaalisesti päivitettäviksi. Manuaalinen päivitys maksaa 30 euroa/kerta + ALV.

Etusivu Ohjeet Lisäykset Tanssipaikkojen ohjelma