Kansantanssitietojen täydentäminen

Kansantanssiryhmät löytyvät palvelimelta aakkosjärjestyksessä ja maakunnittain. Täydennykset ja korjaukset voi lähettää sähköpostina osoitteeseen yllapito@tanssi.net. Seuran tiedot voi liittää luetteloon kahdella tavalla:

1. Voit luoda sivut omaan koneeseesi, jos se on kytketty Internetiin ja jos siinä pyörii WWW-palvelinohjelma. Tällöin riittää, että lähetät seuran nimen, kotikunnan ja sivun URL:n, joka toimii hypertekstilinkkinä ryhmähakemiston ja oman palvelimenne välillä. Tämä tapa on kätevä, koska voit päivittää sivuja ilman ulkopuolista apua niin usein kuin haluat.
  2. Toinen vaihtoehto on, että lähetät seuran yhteystiedot sähköpostina, jolloin muokkaan ne itse HTML-tiedostoksi. Yhteystietoja laajempia esittelyjä palvelimen ylläpito ei ehdi käsitellä.